På rätt sida av sjön.

Nåväl, nu har det ju kommit en del uppd. Från mig idag. Så att man vet om att man lever. Ha. Myser i soffan och längtar lite hem. Men mest till dusch och toalett. Hä. Puss.


Världens bästa vän & jägare!

Detta är det nya tillskottet i jaktlaget för Arvid. Haha. Diva kommer att äga sönder i skogen. Lätt. Haha. Manlighet kallas det!


Släkt och vänner.

Efter ett par tuffa dagar så är helgen äntligen här. Är i stugan (från igår) och ska hem idag för att sedan dra till Piteå och för första gången ever gå på kittel. Mjau på det. Men först så ska Sofie hämta mig här så att jag tar mig hem. :D så underbart att träffa släkten igen, det var ju inte igår kan man ju säga.


Eleven secen.

Redo för en dag på stan med jobbet nu. Bara borsta mina gaddar så ska jag ta och dra mig sen. Veckorna bara springer förbi, och livet rullar på i vanlig ordning. :) 11 dagar nu, så jävla behagligt. Jag klagar inte. Inte ens lite. Haha. :)


Sol vind & vatten

Sol idag, men otroligt mycket vind. Inte lika skönt om jag ska vara ärlig. Jaha, annars så är det ändå gött. :)


Mannen i mitt liv.

Igår så var jag så duktig (även Sofie.) vi fyllde på spolarvätska i min våffla. Så skönt att man äntligen kan se nått av vägen. Jag är verkligen en handyman av dess like. Kill me! Jag har ju mer stake än vissa män. Haha.


Private.

Skönt som satan med en morgon promenad på 4.3 km behövligt efter helgen för både hund & matte. (: när jag kommer hem idag blir det att käka lasange från igår. Så sjukt gott. Sedan handla hundmat. Mjau'


Måndag. Morgon. Sol. Glad.

Nu är det dax för en ny vecka av arbete. Skönt. Helgen har varit trevlig, och jag tackar alla inblandade för det! You rock. Dock är min hals inte att leka med. Så hes. Haha.


Kittla.

Ja, skönt med en uppfriskande promenad nu på förmiddagen. 4.2 km, satt som en smäck för kroppen.


Uppd om livet. Boot.

Annars så rullar livet på i vanlig fart. Har verkligen saktat ner nu på senare dagar, och bara tagit det lugnt på lediga stunder. Väldigt behövligt. Det borde fler göra. Speciellt de som är så pantade att man blir rädd. Men i helgen ska jag umgås med världens bästa brud, vi ska ha så trevligt så. Och det ska bli kul att hitta på nått, eftersom att Älvsbyn inte alltid erbjuder det bästa utbudet. ;) haha. Och nästa helg är det PDOL. :D


Snart helg.

Skönt att vara vaken innan klockan ringde. Men jag är så förbannat trött idag i alla fall. Attans. Men det kanske går över när man väl har kommit igång med livet och dagens sysslor. :)


Kärlek på fest.

Detta är en ny besatthet. Så jävla härlig, ska försöka att leta reda på den på Spotify senare idag. :D


Grattis!

Tisdag idag, och en födelsedag! Så mysigt. :D är nu klar för jobbet, ska bara ut med Elly (<3) för att sedan åka, det blir att gå rundan idag också, väldigt skönt. Hoppas inte att det är så sjukt varmt bara, men jag känner att jag behöver 3.7 km nu på förmiddagen. :) Kanske man hinner se lilla Egon också, har ju inte hunnit det ännu. Nå, annars så ska jag till Vistträsk senare och hjälpa Sofie ut urlägenheten, det kommer att gå så bra så! Mjau!


Nöjdare brud kan man ju försöka att hitta.

Hemma från dagens arbete, lite träning (motion) har det hunnit bli. Men jag sparar nog på min runda tills det blir lite svalare. Är så sjukt varmt just nu. (: men man klagar ju inte om det. Ska åka och tanka min våffla nu, sen åka på en snabb tripp och kika på läget. ;> Är så fruktansvärt nöjd idag, lycka till med att hitta en nöjdare b-rud. Nåväl. Ska bege mig med hunden nu. Världens bästa.


Måndag morgon!

God måndag! Ny arbetsvecka på ingång, väldigt skönt.


Helgen är slut slut slut.

Trevlig helg är nu till ända. Nykter och skötsam har man ju absolut varit! Chaffade lite igår, och det vart sent. Men det var värt det, mycket trevligt. 4o-års fest & farmen-hämtning. Nåväl.


To you all losers

Och ni funderar varför ni inte finns här längre. Detta "citat" får mig att bli peppad, kämpa vidare och inse att ni kommer aldrig in i min närhet någonsin igen. "blodsband", in my ass. Jag är så sjukt mycket starkare än innan, och hårdare. Haha!


Du gjorde precis min dag

Hemma efter jobbet. Jätte kul att jobba idag. Känner mig piggare i sinnet av att äntligen få komma ut! Dock är huvudet och mina "smile-gropar" (som för övrigt inte existerar ens) lite småtrött av allt skrattande och smilande. :)


Familjen <3


Promenad.

Igår var jag ut och gick en sväng med Elly (<3) var himla skönt. Och mina lungor höll faktiskt med. Fantastiskt. Allting blir bättre med lite frisk luft. Jag hoppas på att jag kan gå en längre sträcka idag med henne och inte "bara" 2.0 km. Skulle helst gå den större rundan, men det får nog vänta till helgen i alla fall. Eller senare imorgon kväll när man sen får helg. Skönt. Fast jag hade velat jobba. Men nästa vecka ska jag ta mig attans inte vara sjuk det minsta! Jag är så less på denna förkylning!


Jobbelijobbis.

Idag ska jag äntligen på jobbet igen. Väldigt trevligt. Så som jag längtat. :) det är strålande sol ute just nu (bara för att jag skrev det gick den i moln. Haha!) nåja, ska strax börja dra mig.


Lungornas val.

Nyss kommit ut ur duschen, väldigt skönt att mjuka upp kroppen lite :) annars så ligger jag fortfarande i sängen och funderar och planerar. Fint. Jag ska vänta tills det blir svalare innan jag ska gå en runda med Elly. (<3) ska försöka att komma upp i 2 km idag, hoppas mina lungor hänger med mig!


OTH & fläkt. Soft. Tråkigt. Kyla.

Spenderar dagen i sängen. Skönt men dock fruktansvärt tråkigt. Jag längtar till imorgon när jag SKA på jobbet. Har då diskat och plockat undan lite, ska orka med att damsuga sen tänkte jag. Det är väldigt behövligt. Hund/katt-hår överallt. Bläää, men måste gå över till grannen och hämta hem min dammsugare och jag orkar inte göra det riktigt ännu. Haha!


Sneak pik

Tjuvtitt på min nya (och typ enda) handväska. Köpte den i underbara Stockholm. :) Hemma idag också, dock så känner jag mig bättre idag, äntligen. Så jag ska ta det lika lugnt idag som igår. Skönt. Men värre är det med mina ögon, allvarligt? Pollen nu? Nåja, bara droppa & tvätta ögat så att man det något okej ut. För imorgon ska jag och jobba! Så som jag längtar! I'll leave. Jag finns alltid här. Men inte.


Stickat & kyligt'.

Sitter med stickad kofta inne, tycker att det är lite smått kyligt. Men sjukt mysigt då med en större kofta att ta på sig. Jag klagar inte'. Bara över min jävla hals. Slut. Skit.


Jag bara älskar färgen.

Dock orättvis bild.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/636500/images/2012/pic_4ffc1eafddf2b34f2a00011e.jpg" class="image">


Sjuk.

Hemma från jobbet idag, och det är så sjukt tråkigt. Tur att man har en kusin som kan prata typ lika mycket som en själv. (love you!)


iPhone in my heart.

Jag har kommit på att jag ägt min iPhone nu i lite mer än ett år. Så sjukt konstigt vad tiden går fort. Jag älskar den, skulle inte vilja byta bort den mot nått (nästan). Tio/elva månader kvar. Sen är den min. Always. Annars så ligger jag här i sängen och bara myser med fläkten & film. Min hals är inte bättre ännu. Men inte heller sämre, så peppar peppar. Är jag inte bättre imorgon så stannar jag hemma, kan ju inte smitta brukaren & den andra assistenten. ;/ men det är ju så fruktansvärt tråkigt att vara hemma.


!


Show me your move.

Hemma nu, var så krasslig och ville inte smitta dem på jobbet så jag åkte hem. Blir att kurera sig i soffan nu hela dagen och hoppas på att det vill börja vända. Tur att jag har en massa Liza Marklund-filmer att titta på.


Min bästavän & jag

Knarkar dessa små härligheter, not. Men de hjälper då lite hoppas jag i alla fall.


Sick suck.

Förkylningen dödar mig :/ halsen är som ett rivjärn, näsan bara rinner, och ögonen ser ut som att jag har pundat i tre dygn utan att sova. Ändå har jag inte gjort annat än att sova i helgen, jag undrar när detta ska vända. Jag vill bli frisk nu. Nu nu nu!


Film?

Ligger hemma i sängen nu. (eller soffan) somnade och har missat mer ä. Halva filmen som jag och Sofie slog igång. (Nobels testamente) Dock verkar inte min kära granne vara kvar i mitt hem, så hon har nog gått hem till henne. (-haha!)


Äntligen!

Finally så fungerar appen! Gladare brud får man nog leta efter. Haha! Sitter i bilen nu påväg hem från Luleå, kul med en liten roadtrip!


RSS 2.0