Passar på att uppd.

Sista passet nu innan helgen är så välkommen så. (: planerna för ihelgen är smått gjorda. Men ikväll vet jag inte vad som händer. Kanske man ska höra med någon bäbis om att ses, var ju ett litet tag sen kan man ju tycka. :)

Annars så har denna vecka bara sprungit iväg? Jag vet inte vart tiden tagit vägen. Skönt det också. Plus att min hund är så sjukt duktig. Hon blir bara bättre och bättre på att gå utan koppel. Så det är väl så att "övning ger färdighet." :>

Jag måste verkligen städa när jag kommer hem. Men det är så tråkigt. Men jag ska göra mitt bästa. För det är behövligt. Men det tar ju inte så länge med en så liten och mysig lägenhet som jag har. ;> haha!


Meningen är att ge er mardrömmar.

Jag kan bli så sjukt less och frustrerad när människor är så avundsjuka att de måste hitta på rykten för att försöka förstöra för andra.

Dock så har man alltid ett eget val att tro på saker och ting. Ifrågasätta människan som man tror att ryktena kommer ifrån. Men jag kan bli så less.
Varför orka ens?

Jag kommer alltid att försvara de människor som är mina vänner, även om vi inte umgås just nu, så har jag älskat någon och vet att de är bra människor så kommer jag inte att säga något om dem som jag inte menar, eller som får dem att framstå som dum. That's it.

Jag kommer att försvara dem, även om de kanske inte förtjänar det. Eftersom att de har pratat bakom ryggen på mig. Men jag är bättre än så. Jag bryr mig inte om ryktena som kan gå om en egentligen. Det som stör mig är att folk inte inser att om de skulle ha stake att fråga mig i person så skulle de få ett ärligt svar.

Om de då sen inte tror på det så är det deras förlust.


Ja, det är inte lätt att vara granne alltid. ;)


God fredag.

Det är inte varje dag man är uppe innan klockan ringer. Men idag var jag det. En timma innan. :) go.
Fast det kan ju ha att göra med att jag somnade tidigt igår. Och har sovit hela natten. :D


G'morning!

Min date med John igår gick himla fint. :) jag somnade före ett och är faktiskt ovanligt pigg & vaken nu. :) frukosten är intagen, och kläderna är på. Så bara snabbt röka, borsta tänderna & ut med hunden så är jag redo för dagens jobb.

Jag hoppas att vi ska sola idag, jag skulle så sjukt gärna vilja ha mig färg på kroppen. Ha. Och inte bara se ut som något grillat sid-fläsk. ;)


Soft.

Slappar lite innan det blir en till längre promenad med hunden. Skönt. Lite SOA och vila kan ju göra en på bra humör så att man inte ser arg ut. Ha! Fast en cola på det gör livet värt att leva. Haha!


Mitt hjärta.

Tur att min hund är så fruktansvärt älskad. Haha. Jag är inte ensam om att vilja ha henne allså. ;) haha! Och speciellt när man ska ut och gå!


I give my life

Tredje dagen denna vecka. Bara två kvar nu innan helgen kommer igen :) skönt.


Feedback.

Det är så roligt att få höra bra och positiv feedback när man inte är van det i alla sammanhang. Samt komplimanger som vet vem en är, men som man absolut inte pratar med i vanliga fall, så jag tackar som ödmjukast!


Maxmat & present!

Igår så fick jag så klart (eller köpte) mitt älskade Max-mål. Yummie. Rolig roadtrip. Som avslutades hos Sandra & Tobbe (brudparet!) där en present från Rhodos väntade (bild kommer senare!)
Tack så hemskt mycket!

Idag blir det stan med jobbet! Så trevligt. Funderar på om
Man ska passa på att handla någon mat när man likaså är iväg. Kan ju vara en ide. :)


Just wait for it.

Billigaste riadtrippen på länge. ;) 66:-


Fniss, tack Linnea! ;)

VC nu på eftermiddagen och allting såg då ut som det skulle. Skönt. Nu är jag verkligen redo för detta. :)


Roadtrip.

Skönt att denna dagen är över. Only four left to go! Stan imorgon med jobbet och en roadtrip ikväll. Kommer att kittla dödsskönt i kistan. ;)


Shoobre.

Äntligen är det måndag igen. Så skönt med med ny vecka med nya uppgifter på hemmaplan plus att jobbet kallar. :)
(så sjukt taggad jag låter varje måndag!)

Natten har varit mysig, regnet har smattrat mot taket och jag har sovit som en stock. Skönt!

Men "tjing pling". Nu ska jag göra mig redo för jobbet!


Jesus krist.

Har legat i sängen precis hela dagen. Nästan inte kunnat röra mig, dess mindre laga vanlig mat. (jag saknar min granne, tur för mig och min omgivning att hon kommer hem imorgon!)

SOA har spelats hela dagen, vilket är fantastiskt. Gudligt. Heta grabbar, mycket hud & lite "bad ASS". Sexigt. Jag gillar det. Yummie ;>

Annars så har jag lite ont i mitt ögonbryn. Eller lite ovanför. Ska strax sova, eller ja. Göra mina kvällssysslor. Röka, borsta tänderna & sedan ha en mysig (men inte allt för lång) date med JB. ;)


Du får inte. Inte. Inte. Inte.

Du får inte knacka på min dörr, om du inte är beredd att komma in.
Du får inte göra om mitt namn och börja kalla mig för din.
Du får inte vandra på min väg, utan att visa mig ditt mål.
Du får inte stjäla av min godhet, för att fylla upp ditt hål.

Och du får inte riva mina murar, som jag omsorgsfullt har byggt.
Om du inte skyddar mina drömmar, så att jag kan somna tryggt.


Sände en tanke. Filmjölk.

Sjukt klantig helg. Men förbannat så kul jag haft. Jag tackar ödmjukt alla inblandade! Ni är fan bäst!


Redo.


Säg inte nej. Säg möjligheter.

Kvällen ska spenderas med världens bästa Sofie! <3 (me so happy!) men först ska jag så klart träffa min bästaste vän Jakob också, det ska bli så kul. Få lite tid med honom. :) ska köpa lite glass & sedan dra mot skatan på eftermiddagen. Men först ska allting var klart här hemma. (måste måste måste)


Min kärlek ska brinna.

Jag tog en liten sovmorgon dag. 1.5 timmar extra. Så skönt. Men nu är jag vaken, pigg & utvilad. Väldigt skönt. Ska ta tag i städningen en sväng idag, damsuga & skura. (har ju inte hunnit det i veckan) räkningarna är betalda, även det väldigt skönt. Jag klagar inte det minsta. :) ska ge bästaste kärleken mat, sen ut med henne och starta lite musik & sätta igång. Välkommen fredag!


So true.


Måndag flög förbi. Helgen är nu här!

Lönen blev helt på min sida efter lite surr med huvudkontoret. Jaha, annars så ska jag strax hoppa i duschen, springa och starta lite tvättmaskiner & sedan damsuga, tömma lådan & skura. Älskade helg, välkommen till mig!


Klockan ett!

Ska ringa löne efter klockan ett. Måste blivit lite fel på denna månad, och inte till det bättre för mig heller. Hm. Men det ska fixas.


Omorganisering & musik.

Ligger i sängen och funderar på om jag ska orka ta mig i kragen och göra någon nytta nu på kvälls-kvisten. Skulle verkligen behövas. Men jag vet inte om jag har orken. Hä. Svårt val. Tror att jag startar lite musik och flyttar & omorganiserar lite så att det blir bättre här hemma. :>


Världens bästa grabb!


Fotboll. :D

Hemma efter att ha sett herrarnas sista hemmamatch för iår. Trevligt även om den avslutades med en förlust. Dock så höll jag faktiskt på bortalaget idag när släkten spelade, så jag kan nog sova fruktansvärt gott inatt i alla fall. (:


Bao ban pie!

Regnet det bara öser ner .. Bam bam bam. Ligger i sängen nu, jobbat ett förmiddagspass, riktigt skönt att vara hemma i tid. Dagen spenderas med ett stort leende på läpparna, så sjukt skönt. :D in your face! Annars så ska jag bara låta datorn "vila upp sig" innan jag ska försöka mig på att koppla in det nya internet'et som jag tagit över från Arvid. Hoppas att det vill fundera så som jag vill nu också. :)


Outfit. Ett tag sedan!

En outfit från dagens arbete. :)


Ge mig varje dag igen.

Ska strax starta på med maten så att grannen får käka nått idag. Hon kan ju inte bara leva på nudlar & husmans. (eller var det verkligen hon som gjorde det? :o) köttfärssås och spagetti står på agendan idag, med vitlök & grädde + lite crème fraise. :)


Ni är sjukt dåliga på att kommentera!

Kom igen, vilka läser här ens? Värt att fortsätta med "öppen" blogg eller ska man kanske låsa?


Bästa Sofie!

Jag har ju typ gått och hittat "the love of my life" haha. Vi är typ som gifta och lever ihop. Hahaha!


Home sweet home.

Jag blir mer och mer "nöjd" med mitt hem. Jag skulle bara behöva ca. 50.lök så jag kunde åka på Ikea och shoppa lite, plus kanske en ny soffa. Och så klart lite annat smått & gott. Eller jag tror att det skulle räcka med mindre pengar också, men kanske man skulle kunna få lite över. Skulle ju verkligen behövas till resan som jag snart åker iväg på! :D


Pang i bygget! Bahamas!

5 filmer värda att leva för:
1. A walk to remember
2. My sisters keeper
3. Lejonkungen (1&2)
4. Bröderna lejonhjärta
5. The notebook


Morgonen är det finaste på hela dagen!

Tisdagsmorgon, dag två på denna arbetsvecka. Skönt. Funderar på vad man ska pyssla med till helgen, men jag hittar nog på någonting, så jag är inte orolig. :) har ju inte precis suttit hemma de senaste helgerna så. Haha! Nåja, rök, borsta tänderna & köpa cigg. Sedan dra mot världens bästa jobb!


Du är den får mig minnas, alla drömmar jag glömt.

Jag älskar min lillebror mer än någonting annat. Han är den mest fantastiska människa som jag känner. Jag skulle göra precis allting för honom, jag kommer alltid att skydda honom, med mitt liv. Han ger mig mitt liv tillbaka, och han får mig att orka kämpa vidare, han är så himla stark och jag ser verkligen upp till honom.


Sonja Aldén - du är allt.


Sleep well big boy.

Det blev att gå rundan på jobbet idag. 4.3 km gjorda idag då. Skönt. Då kan jag gå på en liten sväng sen ikväll när det blir svalt. (: annars så ligger jag och myser med Sessan nu i sängen. Ska sova ett tag tror jag.


Finaste!


The BIG day. Not. Men måndag!

På jobbet nu. Väldigt trevligt, jag har saknat det i helgen faktiskt! :) annars så ska jag bjuda min käraste granne på middag idag, det blir samma som hon och "p" bjöd på igår, allså tacos! Yummie! Men först ska man ju så klart jobba denna arbetsdag klart. Kanske en liten motionsrunda snart. Skulle ara skönt för allihopa, inkl. Elly. <3


Positiv energi!

Måndag igen! Och äntligen har jag frukost hemma, så skönt att fylla på magen innan man åker på jobbet. Plus att man har med sig lunch! :) helgen har varit så himla trevlig, och jag är nöjd. (: nu ska jag strax ut med bästa Elly, sedan dra på jobbet, blev väckt på morgonen av världens bästa vän. Tack & bock!


It's on.

Nu är jag finito allså. Skönt. Bara packa klart det jag ska ha på mig ikväll så är det färdigt sen. :) väldigt skön morgon. Legat och sovit fram&tillbaka till klockan halv ett, så nu är jag fit. ;)


Bröllop!


Soon.

Nu är hemmet fixat, plus att kläderna är rena, naglarna är klirrade och jag har en tanke om hur jag ska sminka mig imorgon. Så det är skönt. Då är det bara denna hår-fråga. Rakt, lockigt, uppsatt eller utsläppt. Hm, jag får improvisera imorgon då. Huga. Jag som inte vill se ut som "hej kom och hjälp mig. OCH INGEN KOM". Men men. Jag löser det nog kalas. :)


Bullen kommer.

Jag har hunnit städa klart. Eller nej, damsugningen & skura är kvar. Men det var inte så farligt skitigt på golven så det gör jag ikväll eller någon annan dag. :) sitter ute och väntar på min mor som ska hämta upp mig så ska vi åka mot AVA. :) plus att ni får ju se lite av min nya bulle. ;)


Dagen före den stora dagen det.

Städa städa, tvätta, tvätta. Det känns ibland som att det är det enda jag gör. Haha. Men imorgon vankas det bröllop. :) måste bara införskaffa det sista innan "the BIG day"!


Shame on me!

Nu så sitter jag i skamvrån. Ha.


Tisdag.


Middagsplaner.

Skönt med en lååång promenad på förmiddagen. Vart en riktig sväng med jobbet. (jag klagar inte) när jag slutar ska jag hem, starta en ny tvätt & sedan värma mat från igår. (lasange. Yummie!) tror att det blir lasange för mig och Sofie till middag idag också. Om jag inte är mer sugen på en carbonara eller kanske en köttgryta. (a) ja den som lever får ju se. Sofie blir kanske nöjd vilket som. Eller kanske köttfärssås och spagetti. Det lät lockande som satan. Med vitlök!


Måndag. S. Måndag.

Ja, jag fick allting gjort som jag skulle idag, happy me! Jag är så duktig så. (om inte annat väldigt nöjd!) nu ska jag bara ta en kvälls-rök sedan somna sött in till OC. :) skönt. Imorgon väntas jobb igen, även det skönt. Bara 3 dagar denna vecka. Fabulering. Haha.


Städmonstret bör vakna.

Nu är det bara damsugningen kvar. Sen så har jag hunnit med allt som jag skulle idag. Så skönt. Kanske man ska ta sig en vals nu på dirren så att man har kvällen fri för lite fotboll?


Heaven is à place.


Morötter.

Jag har fått dille på morötter i maten. Så sjukt gott. Fantastiskt!


Möhippa, matförgiftning & städning.

Möhippan igår levererade. Det var så trevligt, och jag tror att bruden i all ära också tyckte det, även om det kanske vart lite skavanker. Fniss. Maten var värdig på farmen, men jag tror att jag drog på mig en himla mat-förgiftning. (tråkigt!) har aldrig varit så dålig i hela mitt liv. FU för denna natt. Men det positiva är definitivt att jag mår som en stjärna idag, absolut. Träningsverk och lite sådant men ändå fruktansvärt bra. :) ska strax fortsätta att borra upp tavlor. Sedan måste jag handla, om jag inte gör det imorgon. Plus att jag ska städa & diska osv. Idag. :) nåja, kvällen är ju ung. :)


Silver fungerar'

Nåväl, Sverige spelade ändå väldigt bra enligt mig. De har kunnat sätta betydligt mer lägen, och kunna få till mer kontringar men jag är nöjd med ett silver till landet också. Grabbarna är värda det. Ohmy. Jag har suttit och skrikit i min ensamhet. (med bästaste Elly & Sessan) nå nå.


Världens bästa lördag. (I HOPE)

Nu är broder & käraste Peter på väg hit, de ska för-balla lite på min balle, Medans jag ska för-balla lite på sofie's balle. Haha. Kvällen kommer att leverera, ska bli så fabulous. :) ska strax hoppa in i duschen plus börja fixa mig, då att jag är klar till klockan 16.50. :>


OS-FINAL-DELUXE-KÄRLEK-ÅT-FOLKET

Igår så firades Sveriges herrar till att ha gått vidare till OSFINAL! Helt jävla asum. Fantastiskt. Imorgon så ska vi kämpa like hell mot frassarna. Ta hem hela skiten. OHMY!


Sessan own the place.

Nyss käkat lunch, sjukt gott med toast. Yummie! Ska kolla ett avsnitt nu av oc och mysa med denna skönhet. Världens bästa kisse!


E you.

Snart är det helg. Och så skönt med en lång-helg. Det är behövligt ibland. :) sen är ju semesterperioden slut nu för de flesta, bara jag som snart åker iväg på min. Så skönt. Jag längtar bara mer och mer!


Älskade älskade hund.

Mitt hjärta är hos världens sötnos i helgen. Jag tackar och bockar för att jag har så snälla vänner som kan ställa upp när man behöver hjälp! Fantastiskt. <3


Punkt.

Detta är tavlorna i hallen. :)


Händig tjej fixar ett hem!

Nu är mitt sovrum äntligen klart! Plus att jag blivit en sådan händig kvinna nu denna vecka så har jag gått lös i lägenheten med "slagborren" och börjat att hänga upp tavlor. Så fint. Dessa två Lasse Åberg -tavlor köpte jag i veckan (och en till. Men den är liggandes!) så de hänger så snyggt nu i mitt sovrum. Vackert vackert! Plus att i hallen har också tavlor kommit upp, hängare för jackor & väskan + nyckelskåp (som jag haft i en evighet) så snyggt! Nu kan man börja känna att detta liknar ett hem. Ska fortsätta imorgon också. Har mer som ska upp, ock nöjdare chey får man leta efter :D nu ska jag duscha bort all färg, lägga mig i sängen och mysa med min kisse!


Pink & bird.

Jag tapetserade mitt sovrum för en vecka sen. (eller sov-delen) ska måla den sista väggen idag så att det kan bli klart någon gång, har bara inte haft orken ännu. Fniss. Men det borde gå fort när det bara behövs 2varv (hoppas jag) plus att det bara är en vägg. Haha. Men jag vart sjukt nöjd över det färdiga resultatet. Bara jag får måla nu så funderar jag på att kanske försöka att möblera om. :)


Word


Im so fucking asum.

Jag bara kände att jag ägde Elina, BIGTIME! Nöjd som satan, fick in min högsta poäng på ett ord ever. Nöjd tjej! :D


Handboll, världens bästa.

Efter att jag "däckat" två gånger igår när jag solade så gav jag upp efter 20 min. Haha, åkte hem och sov middag så jag missade handbollen. Men som tur var så vann de och spelar igen imorgon, vilket jag lätt ska se! Ohyes!


Orken kom, försvann & seglade.

Dagens klädsel går i pastell. Skit snyggt enligt moi!
Idag efter jobbet så ska jag bara chilla, ta det lugnt. Plus att jag tror att jag nu ska ge mig på "pearl harbour". Jag har ju fortfarande inte sett den. Den har legat i mitt sovrum i snart en månad utan att jag haft orken. Haha. Men ikväll kanske det är kvällen det!


Sol i sinne, sol inne!

Skönt att redan ha kommit igång med dagens arbete. Och det absolut hårdaste är över (städa mitt hem). La nice. :)

Annars så rullar dagen på med solen i sinne. Och även sol inne. Mysigt. Dock så är det lite molnigt så det kanske inte varar allt för länge. Tråkigt nog. Men man ska njuta när man väl kan. :)


John, come to mama!

Kvällens sista rök på min (nu) välstädade balkong. Skönt. Sen ska jag faktiskt försöka att få tag i den (ibland) upptagnaste karl sim jag vet. John heter han visst. Jag hoppas att han har tid för mig inom 5 min. ;)


1.000.000 nollor.

Nå, kikar lite på bloggar. Det är ganska trevligt att se vad alla andra har för sig, eller inte. Men tidsfördriv deluxe. Åh, jag längtar som en tok till i helgen, kommer att bli så himla bra och trevligt. Är riktigt på hugget kan man väl säga. :) imorgon är det jobb igen, skönt det också. Äntligen komma tillbaka, jag tycket så mycket om mitt jobb. Bäst!

Annars så har jag 1.000.000 tankar som bara snurrar runt och runt i mitt huvud. Jag är så fundersam. Kan inte förstå, och alla dessa himla varför, varför, hur & varför igen. (inget negativt. Egentligen bara roligt och charmigt) men det kan inte lämna mig ifred. Det gör mig lite irriterad. Typ. Jag ska ju styra mina tankar. Haha!


Date eller inte. iNTE.

Buhu, denna dag är snart över. Varit till Piteå på nolia, väldigt trevligt. Dock vet jag inte om jag gillar att bli bjuden på date när jag arbetar. Hm, känns lite konstigt. Men jag tackade artigt nej till båda grabbarna och gick vidare. Bra jobbat.


Förberedd på storm.

Nu är håret klart, blev väldigt nöjd. Slingor gjorde jag också, blev betydligt bättre. (: nu är jag klar inför helgerna framöver!


Tisdag, so soft.

Efter ett önskemål om en uppdatering så kommer en här! jag ska strax börja att bege mig ut på byn, för att åka till frissan, jag vet inte hur många ÅR sen jag var där. Ska bli kul att få fräscha upp sig lite inför helgens möhippa, och nästa helgs bröllop! :D


RSS 2.0